SPA, o delectare indiferent de sezon....

Relaxarea intr-un jacuzzi este mai mult decât distractie, este sãnãtate. Acest lucru se intâmplã pentru cã hidroterapia - combinatia dintre cãldurã, apã in miscare si masaj are un efect de vindecare dovedit care te scapã de efectele stresului si ale durerii si te ajutã sã te simti mai bine. Doctorii si hidroterapeutii recomanda jacuzzipentru relaxarea si recuperarea in urma unor rãniri sau a unor dureri cronice. De asemenea rezistenta naturalã la jeturile de apã se poate folosi pentru tonifierea muschilor si pentru accelerarea metabolismului, fiind foarte beneficã in curele de slãbire.

De ce te simti asa de bine in jacuzzi?
1. Cãldura - Temperatura apei ajutã la dilatarea vaselor de sânge, sporind fluxul de sânge si imbunãtãtind circulatia. Acest lucru ajutã tesuturile obosite si lezate sã se vindece, pielea sã fie mai strãlucitoare si imbunãtãteste digestia.

2. Miscarea apei - Din cauza jeturilor care creeazã o fortã ascensionalã te simti mai liber si greutatea corpului ti se pare mai micã când plutesti in apa caldã si plinã de bule.Acest tip de miscare ascensionalã a apei reduce greutatea corpului cu aproape 90 % si elibereazã tensiunea din muschi si din incheieturi. Efectul de reducere a greutãtii ajutã foarte mult in cazul unor fracturi, rupturi de fibre musculare sau a unor entorse, reducând cu mai mult de jumãtate timpul de refacere totalã.

3. Hidromasajul - Jeturile schimbãtoare din cada spa iti oferã o gamã largã de optiuni, de la masajul tesuturilor in adancime pânã la masajul usor, relaxat. In timpul hidromasajului muschii ti se relaxeazã si presiunea asupra nervilor periferici este inlãturatã. Hidromasajul imbunãtãteste circulatia si se combinã cu efectul cãldurii pentru a accentua puterea de vindecare a corpului. Prin imbunãtãtirea circulatiei si accelerarea arderii celulare hidromasajul ajutã foarte mult in curele de slãbire.

4. Relaxare/inlãturarea stresului - O baie in jacuzzi este un tratament foarte eficient impotriva stresului pentru cã relaxeazã corpul si mintea si ajutã la eliberarea de problemele de zi cu zi. Dupã o baie in Jacuzzi somnul este mai usor si mai odihnitor.

Pe lânga beneficiile terapeutice si medicale minipiscina spa este locul cel mai potrivit pentru a-ti invita prietenii la o discutie si la o baie fierbinte. In scurt timp vati constata ca de abia astepti sa vii la Panoramic Gym pentru a te relaxa singura sau alaturi de prietenii tai.

Apa din Jacuzzi este tratata corespunzator normelor in vigoare. Se face zilnic analiza apei din punct de vedere al ph-ului si oxigenului.
Tu ce mai stai pe ganduri ? Vino chiar acum !

 

0 comentarii: